Voor wie houdt van origineel wonen in een sfeer van ruimte en openheid.

UNIEK VERGUND PROJECT

De Loft is een autonome woongelegenheid met bijzonder karakter van ca 280 m². De uitvoerbare vergunning voorziet onder meer een ruime garage met plaats voor twee wagens, fietsen… en een tuin van 70 m² met voldoende privacy waar je in alle rust kan genieten en relaxen.

Dit bijzondere project wordt aangeboden in de bestaande toestand (zie laatste twee foto’s van de sfeerbeelden). Indeling, stijl, materialen… kan je allemaal zelf bepalen. Project De Loft staat klaar om volledig naar jouw wensen en smaak te worden gerealiseerd.

Een unieke kans!

LOCATIE

Deze bijzondere loft bevindt zich in de Burgemeestersstraat te Leuven, op het gelijkvloers van de door Kwalis Projects recent volledig gerenoveerde Residentie Majorem.

Een sfeervolle buurt binnen de Leuvense ring, op een steenworp van de vele leuke restaurants, hippe cafeetjes en trendy winkels die het hart van het historisch stadscentrum typeren.

Station, scholen, campussen, openbaar vervoer, bakker, supermarkt… alle voorzieningen vind je in de nabije omgeving, en op slechts enkele minuten met de wagen bevinden zich de opritten van de E40 naar Brussel en de E314 richting Limburg. Het UZ Gasthuisberg ligt op 1 km.

Kortom, een droomlocatie in een levendige stad.

BEELDEN & PLANNEN

De sfeerbeelden en indeling illustreren één van de vele mogelijkheden van dit uitzonderlijke aanbod. Een ontwerp geïnspireerd door de originele bakstenen muren, de betonnen spanten en de hoge plafonds van het pand, afgewerkt met kwalitatieve materialen die voor een luxueus en exclusief cachet zorgen.

Een indeling met riante leefruimte die door skylights en een groot raam in de achtergevel baadt in het licht, en met onder meer plaats voor een geïntegreerde studio met slaapmezzanine ook bereikbaar via aparte ingang, een master bedroom met dressing en stijlvolle badkamer, een charmante privépatio en met als kers op de taart een zeer ruime garage.

De Loft, een verborgen parel!

Vlakbij
station, winkels, openbaar vervoer
Op wandelafstand
van het stadspark
In de buurt van
scholen en campussen
Status:
Verkocht
Adres:
Burgemeestersstraat 14, 3000 Leuven
Aantal units:
1
Oppervlakte:
280 m²
Prijs:
€ 699.000,00 excl. registratie- en notariskosten

Sfeerbeelden

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 016/80.80.60