UITVERKOCHT. Geniet uitzonderlijk van 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar.

Mobiliteit & nabijheid

Staan vlot woon-werkverkeer en duurzame mobiliteit bovenaan uw prioriteitenlijstje van comfortabel wonen? Dan is residentie De Jacht de ideale woonplek voor u.
Station Heverlee ligt op een steenworp afstand en in het hart van Leuven bent u op een kwartiertje te voet en vijf minuten met de fiets. Of misschien is De Jacht voor u wel de ideale uitvalsbasis naar uw werkplek in Haasrode Research-Park, Imec of het Heilig Hartinstituut. Op wandelafstand vindt u bushalte, bakker, apotheek, banken, winkels en horeca. Het gezellige dorpsplein van Heverlee en de wereld liggen binnen handbereik.

Energie & duurzaamheid

Bouwproject De Jacht zet bewust en zorgzaam in op duurzaamheid. De wooneenheden zijn zeer energiezuinig, Bijna Energie Neutraal (BEN) zelfs. Elk appartement heeft zijn eigen ventilatiesysteem en voor de appartementen aan de achterzijde voorzien zonnepanelen in de energie. En dit is ook wel fijn om weten: als bewoner van deze residentie geniet u van lage gemeenschappelijke kosten.

Bouw & stijl

De Jacht verrast met zijn tijdloze architectuur en heeft de uitstraling van een stadsvilla. Zowel de gelijkvloerse als de eerste verdieping telt drie appartementen. Stuk voor stuk hebben ze een hoog afwerkingsniveau. Kwaliteit en stijl vallen perfect samen in de keuze voor aluminium ramen, een greeploze moderne keuken en een mooie badkamer. Binnen het doordachte en zeer efficiënte ontwerp heeft elke wooneenheid ook een privétuin of -terras en een eigen tuin- of fietsenberging.

Op slechts 5 minuten
van het Research-park in Heverlee
Vlakbij openbaar vervoer
Station Heverlee
Dichtbij scholen
Heilig Hartschool, UCLL
Slechts 15 minuten wandelen
tot het centrum van Leuven
Status:
UITVERKOCHT
Adres:
Naamsesteenweg 275, Leuven
Type:
Appartementen

Foto's

Dit project is uitverkocht. Interesse in één van onze andere projecten? Contacteer ons voor meer info of bel 016 80 80 60

wij zijn steeds op zoek naar
nieuwe panden

voor vrijblijvende info of schatting
contacteer Ben

op het nummer +32 (0)477 35 97 96 of via ben@kwalis.be