Nieuwe eyecatcher aan de rand van Leuven: Residentie Michotte. Aan de rand van de bruisende Leuvense binnenstad, stellen wij 4 prachtige appartementen te koop.

Bouw & Stijl

Ze behoren tot een kleinschalige residentie die deels werd gerenoveerd, deels uit nieuwbouw werd opgetrokken.  Eveneens staan ze garant voor tijdloze architectuur met een hoogstaande ‘Kwalis’ afwerkingsgraad.  Deze 2 of 3 slaapkamerappartementen worden opgebouwd met kwalitatieve materialen dewelke aan alle normen voldoen.

Wooncomfort & Mobiliteit

De appartementen worden volledig instapklaar, geschilderd afgewerkt en voorzien van hoogwaardige materialen zoals parket, akoestische isolatie voor beter wooncomfort, verlichting met led, videofoon, … Haal een frisse neus of geniet van een zomers aperitief op de ruime terrassen.

Openbaar vervoer, scholen, station en winkels zijn allemaal vlakbij. Kortom, tijdloze architectuur op een strategische locatie!

Last but not least, deze verkoop geschiedt onder het gunstige registratiestelsel. Ook ideaal als investering voor de toekomst.

Contacteer ons op 016/80.80.60 of via info@kwalis.be.  Snelle beslissers krijgen inspraak in afwerking!

 

Op slechts 10 minuten
van de industriezone Haasrode/Heverlee
Op slechts enkele minuten
van de oprit E40 naar Brussel en E314 richting Limburg
Op 5 kilometer
van het UZ Gasthuisberg
Binnen 15 minuten
staat u midden in centrum Leuven
Status:
TE KOOP
Adres:
Tiensesteenweg 158, Leuven
Type:
Appartementen
Aantal units:
4
Oppervlakte:
88-108m2
Prijs:
€295.000 – €365.000

Sfeerbeelden

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier