Een oase van rust in de stad. U geniet er van de voordelen van wonen in het centrum, met het station op vijf minuten wandelen.

Stad & stilte

In een rustige straat midden in de stad, daar vindt u residentie The Gardens. U geniet er van de voordelen van wonen in het centrum, met het station op vijf minuten wandelen en de belangrijkste campussen vlakbij. Het spreekt voor zich dat u ook alle andere mogelijke voorzieningen vindt in de buurt: winkels, banken, warenhuizen en plekjes voor lekker eten of een glas in goed gezelschap. Maar The Gardens verbergt ook een geheim in zijn naam. Aan de achterzijde grenst de residentie aan tuinpark De Walque, een verborgen oase van groen en rust in het hart van de stad. Wandel naar buiten en geniet van het bruisende leven. Doe de deur achter u dicht en kom tot rust met zicht op het groen.

Bouw & stijl

The Gardens is een stijlvolle plek voor meerwaardezoekers die houden van stad én van stilte. Het pand wordt ingrijpend verbouwd tot vier schitterende doorzonappartementen met terrassen die uitgeven op tuinpark De Walque. Vanuit de aandacht voor energiezuinigheid wordt de naadloze bepleisterde gevel voorzien van extra isolatie. Ook in dit verbouwingsproject zetten we in op de perfecte look-and-feel en een hoge afwerkingsgraad. Inloopdouches, parketvloeren en aluminium ramen zijn slechts enkele manieren waarop we comfort en schoonheid perfect op elkaar afstemmen. Hoge raampartijen aan de achterzijde zorgen voor een sterke verbinding tussen appartement en terras, tussen binnen en buiten.

Op slechts op 5 minuten wandelen
van het station van Leuven
Vlakbij de belangrijkste campussen
van de KULeuven
Grenzend aan park
tuinpark De Walque
Status:
UITVERKOCHT
Adres:
Bogaardenstraat 101, Leuven
Type:
Appartementen

Dit project is uitverkocht. Interesse in één van onze andere projecten? Contacteer ons voor meer info of bel 016 80 80 60