Volledig gerenoveerde studentenresidentie met 6 luxueuze studentenkamers en charmant handelsgelijkvloers in het commerciële hart van Leuven – momenteel in ontwikkeling. Kwalis biedt de mogelijkheid van 2 jaar HUURGARANTIE aan interessante huurprijzen en, indien gewenst, kosteloos beheer. U kan genieten van uw investering aan een mooi rendement, vooraf bepaald!
Residentie Aduro Leuven

LOCATIE

Deze stijlvolle residentie is gelegen in de Diestsestraat in het centrum van Leuven. De straat loopt parallel met de Bondgenotenlaan en samen vormen zij het belangrijkste winkelcentrum van de stad. Een ideale ligging voor het handelsgelijkvloers! Maar ook voor de studenten is de locatie van Residentie Aduro uitstekend; midden in het centrum bevinden faculteiten, station en alles wat de studentenstad te bieden heeft, zich op wandelafstand terwijl de autovrije straat te midden van winkels, ’s avonds de nodige rust brengt voor ongestoord studeren.

STUDEREN & ONDERNEMEN

Residentie ADURO is een renovatieproject dat bestaat uit:

  • handelsgelijkvloers van 190 m², stockruimte, plaats voor administratie, aparte personeelsruimte, sanitair
  • 6 luxe studentenkamers, eigen sanitair, koelkast en microgolfoven, gemeenschappelijke keuken en fietsenstalling, aparte inkom voor de studenten, waarvan 2 kamers met balkon & 2 duplex kamers met airco.
Residentie Aduro Leuven
Residentie Aduro Leuven

KWALIS LOOK & FEEL

Kwaliteitsvolle en hoogwaardige materialen en een gedetailleerde afwerking zorgen voor de elegante en warme KWALIS-uitstraling van de studentenkamers. De handelsruimte wordt casco opgeleverd. Dit project wordt gerealiseerd conform de meest recente energienormen en voldoet aan alle regelgeving.

In de buurt van
faculteiten
Te midden van
het commerciële centrum
Op wandelafstand
het station en ander openbaar vervoer
Status:
Verkocht
Adres:
Diestsestraat 118, 3000 Leuven
Aantal units:
7
Oppervlakte:
comm.ruimte 190 m² – kamers 20 m² tot 35 m²
Prijs:
comm.ruimte € 525 000, kamer tussen € 189 000 en € 199.000

Sfeerbeelden

Interesse? Contacteer ons voor meer info of bel 016/80.80.60

wij zijn steeds op zoek naar
nieuwe panden

voor vrijblijvende info of schatting
contacteer Ben

op het nummer +32 (0)477 35 97 96 of via ben@kwalis.be