Investeer niet alleen in je student, maar ook in de toekomst! Voor wie succesvol wil investeren in vastgoed, speelt locatie een cruciale rol. Daarom kiest Kwalis bewust voor vastgoed in Leuven.

Leven & nabijheid

Een meer strategische plek voor studio’s en studentenkamers dan de G. Vanderlindenstraat kunt u zich niet dromen. Faculteiten, sportaccomodatie en centrum zijn vlot te voet bereikbaar.  De bushalte vlakbij zorgt voor een rechtstreekse verbinding met Campus Gasthuisberg.

 

BOUW & STIJL

Deze residentie is een pand met een hoogwaardig karakter en authentieke elementen.  Het gebouw omvat 6 units waarvan 5 studio’s en 1 appartement met 1 kamer, tuin, badkamer en keuken. Ze worden afgewerkt conform de meest recente energienormen, voldoen aan alle regelgeving en zijn volledig vernieuwd. Zo staat u niet voor onverwachte kosten. Door de kleinschaligheid blijven ook de onderhoudskosten beperkt.

TROEVEN

Onze 5 belangrijkste troeven:  hoogwaardig vernieuwd, comfortabele kleinschaligheid, toplocatie vlakbij studies en werk  & gemeenschappelijke fietsenstalling. Kortom een perfecte woonplek voor studenten en pas afgestudeerden! De ligging in het hart van Leuven gaat perfect samen met rust en ruimte.

Op wandelafstand van
Sportfaciliteiten & Faculteiten
Vlakbij bushalte
rechtstreekse lijn naar Gasthuisberg
Status:
UITVERKOCHT
Adres:
Gerard Vanderlindestraat 7
Type:
Appartementen en studios

Dit project is uitverkocht. Interesse in één van onze andere projecten? Contacteer ons voor meer info of bel 016 80 80 60

wij zijn steeds op zoek naar
nieuwe panden

voor vrijblijvende info of schatting
contacteer Ben

op het nummer +32 (0)477 35 97 96 of via ben@kwalis.be