Een meer strategische plek voor flats en studentenkamers dan De Lei kunt u zich niet dromen. Ontdek onze investeringsflats in hartje Leuven!

LIGGING & BEREIKBAARHEID

Faculteiten, station en centrum zijn vlot te voet bereikbaar. De bushalte vlakbij zorgt ook voor een rechtstreekse verbinding met Campus Gasthuisberg. De ligging in het hart van Leuven gaat in residentie Lei 31 perfect samen met rust en ruimte: zowel aan de voor- als achterzijde genieten bewoners van een prachtig uitzicht.

BOUW & STIJL

Deze residentie is een pand met een hoogwaardig karakter en authentieke elementen. Het gebouw omvat 12 units waarvan 6 studio’s en 6 studentenkamers met eigen sanitair. Ze worden afgewerkt conform de meest recente energienormen, voldoen aan alle regelgeving en zijn volledig vernieuwd. Zo staat u niet voor onverwachte kosten. Door de kleinschaligheid blijven ook de onderhoudskosten beperkt.

PERFECTE WOONPLEK

Onze 5 belangrijkste troeven: hoogwaardig vernieuwd, comfortabele kleinschaligheid, toplocatie vlakbij studies en werk, prachtig uitzicht, private tuin. Kortom een perfecte woonplek voor studenten en pas afgestudeerden!

Rechtstreeks verbinding
met Campus Gasthuisberg
Op wandelafstand
van centrum Leuven
Op wandelafstand
van verschillende campussen
Status:
UITVERKOCHT
Adres:
Lei 31, 3000 Leuven
Aantal units:
12

Sfeerbeelden

Interesse? Neem even contact met ons op.

Contacteer ons op info@kwalis.be of via ons contactformulier