Volledig gerenoveerde studentenresidentie met 15 luxe studentenkamers in het hart van Leuven, dé studentenstad van België.
Residentie Laenen 2

LIGGING

Op wandelafstand van Residentie LAENEN II vind je faculteiten, station, winkels en bushalte met rechtstreekse verbinding naar Campus Gasthuisberg. De voordelen van deze ligging in hartje Leuven, gaan hand in hand met de rust en ruimte die Residentie LAENEN II biedt; bewoners kunnen genieten van ongestoord studeren in het levendige Leuven, dé studentenstad van België.

15 STUDENTENKAMERS

Residentie LAENEN II bestaat uit twee met elkaar verbonden panden, één aan de straatkant
en één achterliggend in dezelfde lijn, en omvat:

  • 15 luxe studentenkamers met eigen sanitair – waarvan 3 met hoogslaper
  • 2 gemeenschappelijke keukens
  • gemeenschappelijke ontspanningsruimte met tv-kamer en voetbaltafel
  • fietsenstalling
  • gezellig stadstuintje

 

Deze residentie wordt afgewerkt conform de meest recente energienormen, voldoet aan alle regelgeving en is volledig vernieuwd.

Residentie Laenen 2 Leuven
Residentie Laenen 2

INVESTEREN

Investeer niet alleen in jouw student, maar ook in de toekomst! Voor wie succesvol wil investeren in vastgoed, speelt locatie een cruciale rol. Daarom kiest Kwalis bewust voor vastgoed in Leuven, dé studentenstad van België.Een meer strategische plek voor studentenkamerverhuur dan De Blijde Inkomststraat 54, waar Residentie LAENEN II zich bevindt, kan u zich niet wensen. Kwalis biedt ook de mogelijkheid van 2,5 jaar huurgarantie aan interessante huurprijzen en, indien gewenst, kosteloos beheer. Op die manier kan u genieten van uw investering aan een hoog rendement, vooraf bepaald!

op wandelafstand
van openbaar vervoer, supermarkt en koffiebar
op wandelafstand
van faculteiten
Status:
UITVERKOCHT
Adres:
Blijde Inkomststraat 54, Leuven

Dit project is uitverkocht. Interesse in één van onze andere projecten? Contacteer ons voor meer info of bel 016 80 80 60

wij zijn steeds op zoek naar
nieuwe panden

voor vrijblijvende info of schatting
contacteer Ben

op het nummer +32 (0)477 35 97 96 of via ben@kwalis.be