Gelegen in hartje Leuven: 6 schitterende, energiezuinige stadsappartementen met ruim terras, gelegen op (veruit één van) de meest strategische uitvalsbasis van Leuven!
Burgemeestersstraat 16 te koop appartement met uitzicht

Bouw & Stijl

Deze 2- slaapkamerappartementen (met berging) werden volledig vernieuwbouwd, conform de laatste energienormen. Kortom, echt vakmanschap – met in alle kamers een optimale benutting van de ruimte – maken deze appartementen tot een prachtige woonst.  Zij worden volledig instapklaar, geschilderd afgewerkt en voorzien van hoogwaardige materialen zoals parket, akoestische isolatie voor beter woonconfort, videofoon, voor een verhuis zonder zorgen, …

Kom thuis in de exclusieve setting van ruime doorzonappartementen, relaxen doe je op de zonnige terrassen die voorzien zijn van een antislipcoating.

Mobiliteit & Nabijheid

Alle nodige voorzieningen zijn op wandelafstand: openbaar vervoer, scholen, station en winkels zijn allemaal vlakbij. Op slechts enkele minuten van de oprit E40 naar Brussel en E314 richting Limburg, op slechts 1 km van het UZ Gasthuisberg.

Burgemeestersstraat 16 te koop
Burgemeestersstraat 16 te koop

Afwerking

De interieurfoto’s die je ziet zijn van een gelijkaardig appartement in de Maria Theresiastraat, dat we ook volledig gerenoveerd hebben. Dit om u een beeld te schetsen van de te verwachten afwerking. De werken starten in september en we voorzien klaar te zijn in juni 2021.

Last but not least, deze verkoop geschiedt onder het gunstige registratiestelsel. Ook ideaal als investering! Wil je meer info, contacteer ons.

Vlakbij
Openbaar vervoer, scholen, station en winkels
Op slechts enkele minuten
Van de oprit E40 naar Brussel en E313 richting Limburg
Op wandelafstand
Van het stadspark
Op slechts 1 km
Van het UZ Gasthuisberg
Status:
Laatste appartement
Adres:
Burgemeestersstraat 16
Type:
Appartementen

Dit project is uitverkocht. Interesse in één van onze andere projecten? Contacteer ons voor meer info of bel 016 80 80 60

wij zijn steeds op zoek naar
nieuwe panden

voor vrijblijvende info of schatting
contacteer Ben

op het nummer +32 (0)477 35 97 96 of via ben@kwalis.be