U houdt van de balans tussen rustig wonen en een bruisend stadsleven? Dan is Rixvonder de ideale plek voor u, met haar vijf unieke appartementen om heerlijk thuis te komen. Dit stijlvolle bouwproject, binnen de ring van Leuven, ligt op enkele minuten wandelen van alles wat een stad te bieden heeft.
Residentie Rixvonder, Leuven Prosper Poulletlaan

Bouw & Stijl

De architectuur van Rixvonder is modern en tijdloos, de materialen zijn kwaliteitsvol, de afwerking hoogwaardig. Een juiste materiaalkeuze, met parketvloeren en gedetailleerde afwerking geven een warme uitstraling aan alle ruimtes. Rixvonder is een driegevelproject. Dankzij grote raampartijen in de drie gevels geniet u in deze appartementen optimaal van licht, ruimtelijkheid en uitzicht op elk moment van de dag. Want ruimte en licht geeft rust! Het appartement op de gelijkvloerse verdieping telt twee slaapkamers en is zonder opstap voor elke bewoner toegankelijk en gebruiksvriendelijk. De bovengelegen appartementen met drie slaapkamers en ruime leefvertrekken zijn geschikt voor grote en kleine gezinnen, die houden van wonen in de stad.

5 unieke appartementen

Het appartement op de gelijkvloerse verdieping beschikt over een eigen tuin met terras. De bovengelegen appartementen hebben een ruim terras waar u kan ontspannen met de nodige privacy. Toegangscontrole, een ruime lift en de individuele voorziening van alle technieken zorgen voor het gewenste comfort. De penthouse heeft een private garage op de begane grond, naast de gemeenschappelijke inkomhal. De vier overige appartementen hebben een ruime garagebox achteraan op het perceel.

Residentie Rixvonder, Leuven Kwalis Projects
Residentie Rixvonder, Leuven Kwalis Projects

Duurzaamheid

Voor de keuken en de badkamer kiest Kwalis voor duurzaam maatwerk. Hoogwaardige individuele kwaliteit vraagt om vakmanschap en daarom werken we samen met interieurvormgever Grietens Concept, die u bijstaat in de realisatie van uw specifieke interieurwensen en eigen verwachtingen. Kwalis zet in op duurzaam bouwen met aandacht voor mens en omgeving. Residentie Rixvonder is een bijna energieneutraal bouwproject, met 5 BEN appartementen. Elk appartement beschikt over eigen zonnepanelen op het dak.

Slechts 5 minuten
tot opritten autosnelwegen
Slechts 5 minuten
wandelen tot het Dijlepark
Slechts 5 minuten
wandelen tot Grote Markt Leuven
Status:
Verkocht
Adres:
Prosper Poulletlaan 6, Leuven
Type:
Appartementen
Aantal units:
5
Oppervlakte:
100m2 tot 124m2
Prijs:
Vanaf € 415 000

Sfeerbeelden

Interesse? Contacteer ons via het formulier of bel 016/80.80.60

wij zijn steeds op zoek naar
nieuwe panden

voor vrijblijvende info of schatting
contacteer Ben

op het nummer +32 (0)477 35 97 96 of via ben@kwalis.be