U houdt van de balans tussen rustig wonen en een bruisend stadsleven? Residentie Ryselsche is de ideale plek om heerlijk thuis te komen. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 4 eenheden.
Residentie Ryselsche Leuven

LOCATIE

Deze stijlvolle residentie is gelegen aan de buitenrand van de ring ter hoogte van de Tiensepoort. Op wandelafstand van Leuven Station en alles wat de levendige Leuvense binnenstad te bieden heeft, is het in de rustige Klein-Rijselstraat, heerlijk thuiskomen.

 

MODERN & TIJDLOOS

Residentie Ryselsche is een nieuwbouwproject dat bestaat uit:

  • luxe duplexappartement met 3 slaapkamers, volledig uitgeruste keuken, fraaie leefruimte, apart bureau, mooie badkamer, ruim terras en leuke tuin
  • 3 studentenkamers met eigen badkamer – waarvan 1 met terrasje. Aparte inkom voor de studenten, gemeenschappelijke keuken, fietsenstalling,..

 

Kwaliteitsvolle en hoogwaardige materialen waaronder parketvloeren en een gedetailleerde afwerking, zorgen voor de elegante en warme uitstraling van residentie Ryselsche. Dit project wordt gerealiseerd conform de meest recente energienormen en voldoet aan alle regelgeving.

Residentie Ryselsche Leuven
Residentie Ryselsche Leuven

INVESTEREN & WONEN

Kwalis biedt de mogelijkheid van 2 jaar HUURGARANTIE aan interessante huurprijzen en, indien gewenst, kosteloos beheer. Op die manier kan u genieten van uw investering aan een hoog rendement, vooraf bepaald.

Ook de mix van investeren & wonen is mogelijk! Combineer wonen in het mooie driekamerappartement met de verhuur van de bovengelegen studentenkamers, dit geeft een rendement van 3,60%.

Op wandelafstand van
Leuven Station, stadscentrum en faculteiten
Aan de buitenrand van de ring
ter hoogte van de Tiensepoort
Status:
UITVERKOCHT
Adres:
Klein-Rijselstraat 29, Leuven

Dit project is uitverkocht. Interesse in één van onze andere projecten? Contacteer ons voor meer info of bel 016 80 80 60

wij zijn steeds op zoek naar
nieuwe panden

voor vrijblijvende info of schatting
contacteer Ben

op het nummer +32 (0)477 35 97 96 of via ben@kwalis.be