U houdt van de nabijheid van de stad? Maar uw leven strekt zich ook ver daarbuiten uit? Residentie The Twins koppelt voor u het beste van die twee werelden.

Nabijheid & mobiliteit

U houdt van de nabijheid van de stad? Maar uw leven strekt zich ook ver daarbuiten uit?
Residentie The Twins koppelt voor u het beste van die twee werelden. Het is dus niet ‘of…of’ maar ‘en…en’.  The Twins ligt vlakbij op- en afrit van de autosnelweg maar heeft de stad binnen wandelbereik. Zo stapt u op nauwelijks tien minuten naar centrum Leuven of naar Gasthuisberg. Op vijf minuten bereikt u Park Keizersberg en nog dichterbij vindt u bakker, apotheek, warenhuizen en restaurants.
En ook de bushalte bevindt zich vlakbij. U geraakt dus waar u wilt en hoe u wilt. Of blijf gezellig thuis, want in The Twins is het goed wonen en thuiskomen.

Bouw & stijl

Niet alleen op het vlak van mobiliteit draagt The Twins het beste van twee werelden in zich. Ook in de architectuur gaan twee uitersten – strak en warm – perfect samen. Het zijn de houtaccenten die zorgen voor een warme vormgeving van de strakke bouw.
The Twins biedt appartementen met een eigen tuin. En omdat wonen ook genieten moet zijn, kiezen we in dit mooie bouwproject voor een hoog afwerkingsniveau met stijl. Aluminium ramen en parketvloeren geven uw appartement de perfecte look-and-feel.
U kunt ook heerlijk genieten van de luxe van de slaapkamer met ‘en suite badkamer’. Zo voelt de stap van bed naar  inloopdouche wel erg comfortabel. Omdat residentie The Twins quasi geen gemeenschappelijke delen heeft, zijn ook de gemeenschappelijke kosten erg beperkt. Ook dat is luxe. Voor uw portemonnee dan.

Op wandelafstand van
bakker, apotheek, warenhuizen, restaurants…
Op slechts 5 minuten wandelen
van het park Keizersberg
Status:
UITVERKOCHT
Adres:
Mechelsesteenweg 82, Leuven
Type:
Appartementen

Dit project is uitverkocht. Interesse in één van onze andere projecten? Contacteer ons voor meer info of bel 016 80 80 60

wij zijn steeds op zoek naar
nieuwe panden

voor vrijblijvende info of schatting
contacteer Ben

op het nummer +32 (0)477 35 97 96 of via ben@kwalis.be